MENU

De voordelen van een totaalinrichting

Een woning is meer dan alleen een verzameling kamers. Het is een geheel waarin elke ruimte bijdraagt aan de sfeer en functionaliteit van je huis. Daarom zijn we bij Artenic voorstander van een totaalinrichting, waarbij het complete interieur in één keer wordt aangepakt. Ontdek in deze inspiratietip de voordelen van een totaalinrichting.

Doordacht design voor elke ruimte

Een van de grootste voordelen van een totaalinrichting is dat er al in het ontwerpproces wordt nagedacht over elke ruimte, inclusief de hoekjes die anders vaak vergeten zouden worden. Van de kleinste nis tot de grootste leefruimte, elk plekje krijgt de aandacht die het verdient. Hierdoor ontstaan er geen vergeten hoeken en wordt elk deel van je woning optimaal benut.

Efficiëntie in tijd en budget

Door alles in één keer aan te pakken, bespaar je tijd en geld. Een totaalinrichting betekent dat alle werkzaamheden en leveringen op elkaar afgestemd zijn, wat leidt tot een efficiëntere planning en uitvoering. Bovendien is het makkelijker om je budget te controleren als je een duidelijk overzicht hebt van alle kosten. Bij Artenic helpen we je graag om keuzes te maken die passen bij jouw droominterieur en financiële mogelijkheden.

 

Met een totaalinrichting komt je ook niet voor verrassingen te staan. Na het ontwerp en het technisch dossier zijn alle kosten bepaald, wat betekent dat het kostenplaatje klopt. Je weet precies waar je aan toe bent, waardoor je met een gerust hart kan investeren in je interieur.

Betere samenwerking

Tijdens het project werkt ons team van ontwerpers, architecten en aannemers nauw samen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat elke fase van het project naadloos op elkaar aansluit, wat leidt tot een beter eindresultaat.

 

Een totaalinrichting zorgt ook voor gemak in de uitvoering. Omdat alles van tevoren is gepland en op elkaar is afgestemd, verloopt de uitvoering soepel en zonder onnodige vertragingen. Dit betekent minder stress en meer genieten van het proces terwijl jouw droominterieur vorm krijgt.

Woonkamer van gerenoveerd luxeappartement.
Bij Artenic streven we ernaar om jouw droominterieur werkelijkheid te maken, binnen jouw budget en zonder verrassingen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een totaalinrichting!

Laat je
inspireren.

Onze projecten
totaalinrichting

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden